sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Hiljaiseloa

Kuten moni on varmasti ehtinyt jo tässä ajassa huomata, blogi on ollut tauolla jonkin aikaa oman elämän vietyä toisiin suuntiin kuin blogia kirjoittamaan. Tähän väliin on mahtunut valtavia muutoksia, sekä hyviä että huonoja, ja aivan liian raskaita menetyksiä. Mutta päivä kerrallaan mennään eteenpäin.
Ihan kuollut ja kuopattu tämä blogi ei sentään vielä ole, vaan sen verran kovasti sätkii, että elvytystoimiinhan tässä on vähitellen ryhdyttävä.

Kommentteja näyttää tulleen jonkin verran, julkaisen kaikki ja vastaan kaikille, vaikka osa onkin vanhoja eikä kysymykset välttämättä enää ajankohtaisia. Pahoittelut tästä viivästyksestä kuitenkin ja toivottavasti vastaukset on löytyneet muualta.

Tulen myös uudistamaan blogin ulkoasun ja korjaamaan rikkonaiset linkit sivupalkista. 
Tässä tauon aikana on ehtinyt tapahtua mobiililaitteiden vallankumous, eikä tätä ole aikoinaan niitä varten suunniteltu, joten on sanomattakin selvää, että tämä puoli täytyy hoitaa kiireellisesti kuntoon!
Sisältö tulee pysymään ennallaan jatkossakin, eli pääpaino on positiivisella lintusisällöllä ja lintujen hyvinvoinnin edistämisessä.

Tulevaisuudensuunnitelmista sen verran, että lintuja tulee olemaan yhä, mutta jatkossa vain pienempiä määriä kuin aikaisemmin. Tavoitteena on luonnollisesti edelleen, että pystyn pitämään jokaisen luokseni muuttavan linnun luonani sen elämän loppuun asti.
Tällä hetkellä itselleni hyvä määrä on siinä parinkymmenen linnun tienoilla, nykyisten pienempien tilojen puolesta noin kolmekymmentä nokkaa on maksimi pysyvää asumista ajatellen.

Lisäksi lintutilojen vaihduttua tulee lintuhuoneessa olemaan isoja muutoksia ja tämä olisi tarkoitus saada tänne dokumentoitua muiden iloksi ja mahdolliseksi inspiraatioksi. Tällä hetkellä suunnitelmat on vähän suuria, joten saa nyt nähdä miten lopulta käy - nykyiseen suunnitelmaan kun kuuluu muun muassa kokonaan yhtä seinää peittävä kasviseinä. Mutta eihän sitä liian suuresti voi koskaan haaveilla!

Suunnitelmissa on myös ulkolintujen - kanojen, ankkojen ja riikinkukkojen - hankinta, mutta sen toteutumiseen tulee vierähtämään useampi vuosi. Ja tässäkin on luonnollisesti vielä paljon, paljon pohdittavaa edessä!

Tästä se taas lähtee ja katsotaan miten matka jatkuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti