keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kylpyastia

Eläinkaupassa käydessäni iski silmään tarjouksessa metallisia kylp...ruoka-astioita. Yllätykseni bongasinkin aivan sattumalta juuri sen astian. Minun astiani! Kylpyaltaan linnuilleni!

Ajattelin joskus, että olisi hauskaa saada linnuille roikkuva pesupaikka, muttei tullut sitten asioikseen sopivaa kulhoa siihen etsittyä, sellaista kun ei koskaan etsimällä löydä. Tai ehkä löytäisi, mutta työn ja tuskan takana. Nyt se sitten vastaan käveli. Vieläpä -50% laarista, eli vajaat kolme euroa maksoi tuo kuppi.

Todella iso halkaisijaltaan, silti kuitenkin matala, jotta lintujen on helppo mennä kylpemään. Tarkoitettu varmaan koirille tai jollekin sellaiselle, omiin silmiini tuo näyttää tosin siltä, että tehty vain minua ja lintujani varten. <3


Kuppiin porattiin kolme reikää tasaisin välimatkoin. Reikiin kiinnitettiin ketjunpätkät. Tähän poraaminen osasikin olla haastavaa, sillä mikään poranterä ei meinannut syödä tietään kupista läpi. Ainakin pitäisi käytössä kestää, jos ei muuta.

Kivalta näyttää!


Astian pohjalle heitin kerroksen kiviä, jotteivat linnut liukastele liukkaan metallin päällä. Kivet antavat mukavasti pitoa jaloille ja näyttävätkin kivoilta. Ikävä kyllä, madalluttavat vettä samalla, joten saa nähdä mitä tirpat käytössä tästä tuumaavat. Liekkö on liian vähän vettä kylpemiseen pikku kylpylinnuilleni.

Pieniä ja isoja kiviä, simpukan kuori ja vihreitä lasikiviä.
Vedellä täytettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti