lauantai 19. maaliskuuta 2011

Turhan fiksu kurppa

Puoliso yritti pyytää Caroa tulemaan häkkiin ottamalla keksin käteensä ja näyttämällä sitä Carolle. Carohan tykkää kauheasti kaikesta, mitä se ei saisi syödä, joten keksit ynnä muut vastaavat toimivat vallan hyvinä houkuttimina. Ja silloin tällöin saa vähäsen maistellakin.

Kurppa näki keksin, katsoi häkkiään, meinasi kiivetä sinne, muttei löytänytkään samantien helppoa reittiä. Hetken se pyöriskeli ympäriinsä kunnes keksi - loput keksit ovat piilossa ihmisen selän takana! Ei muuta kuin juoksujalkaa selän taakse, nokka auki, keksit nokkaan ja juoksujalkaa pois. Osasikin olla ylpeän näköinen lintu, kun kantoi nokassaan vallan kahta keksiä tyytyväisyyttä paistaen ja sopivaa ruokailupaikkaa silmäillen. Pitäkööt ihmiset yhden keksinsä, Caro tarvitsee ainakin kaksinverroin.

Seuraavaksi Caro katsoikin kummissaan, kun toinen ihminen nauraa hekotti lattialla kaksinkerroin. Sovi nyt pienelle lintuparalle nauraa. Lintuparkahan vain syö sitä mikä on hyvää. Ja ihminen senkus nauraa. Nih!

Harmi, että yritykseni saada tilanne ikuistettua kameralle ei täysin onnistunut. Kameran takia toinen keksi putosi ja huomio kiinnittyi kameraan, mutta jonkinlainen kuva sentään tuli.

Terveellinen ruokavalio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti