torstai 10. maaliskuuta 2011

Kirje eläinsuojeluun

Rääkätyt eläimeni pyrkivät keinolla millä hyvänsä ottamaan yhteyttä eläinsuojeluun. Milloin kissat kantelevat vieraille siitä, miten heitä ei täällä koskaan ole ruokittu tai rahnuteltu ja milloin joku toivoo osaavansa käyttää puhelinta, jotta voisi soittaa ja valittaa huonosta ja hitaasta palvelustaan.

Eräänä päivänä koin kuitenkin todellisen yllätyksen: Caro on päättänyt kirjoittaa eläinsuojeluun kirjeen - sulkakynällä. Uskon hänen säilyttäneen kynää piilossa höyhenistössään ja käyttäneen sitä vain öisin, kun en ole huomannut. Ikävä kyllä, yllätin hänet suoraan kirjoituspuuhista. Ehdin juuri ja juuri nappaamaan pari kuvaa todistusaineistoksi ennen kuin hän hylkäsi rikoksentekovälineen ja antoi sen pudota häkkinsä pohjalle.

Olen tämän jälkeen huolehtinut, ettei Caro saa enää toista sulkakynää käsiinsä, pitämällä kaikki sulat visusti pois hänen ulottuviltaan. Ovelampi voitti jälleen! :)

Sulkakynä kädessä.
Kiinni jäin!

1 kommentti:

  1. Voi ei, tuhosit Caron viimeisenkin toiveen vapaudesta! Lintuparka! Ehkäpä sen täytyy nyt vaan testata ahkerasti luusahansa toimivuutta kaltereihin ja sen jälkeen asunnon seiniin/ikkunoihin/oveen...

    VastaaPoista